ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ιστορία μας

Η εταιρεία Alucon  Aluminium Constructions ΟΕ, ιδρύθηκε από τους Ζαγαρέλο Ζαφείρη & Ζαφειρόπουλο Θοδωρή έπειτα από πολυετή εμπειρία (25 ετών) στον κατασκευαστικό και εμπορικό τομέα των αλουμινίων.

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί για τη κατασκευή των έργων της προϊόντα των βιομηχανιών διέλασης αλουμινίου EXALCO & ALUMIL  των οποίων αποτελούμε πιστοποιημένο κατασκευαστή! Η εταιρεία μας διαθέτει ένα υπερσύγχρονο κατασκευαστικό χώρο εξοπλισμένο με τα κατάλληλα μηχανήματα.

Η παραγωγική διαδικασία είναι πιστοποιημένη από οργανισμούς πιστοποίησης. Το έμπειρο προσωπικό σε συνδυασμό με το τεχνολογικά προηγμένο εξοπλισμό των γραμμών παραγωγής μας, υλοποιούν άριστες κατασκευές που παραδίδονται συσκευασμένες, έτοιμες για τοποθέτηση αποκλειστικά από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

  • ΕγγύησηΌλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από 5ετή γραπτή εγγύηση που εκτός από το αλουμίνιο καλύπτει και την υάλωση καθώς και όλους τους απαραίτητους μηχανισμούς.
  • Υπερσύγχρονες εγκαταστάσειςΗ εταιρεία μας διαθέτει ένα υπερσύγχρονο κατασκευστικο χώρο νέο υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό αποτελούμενη από Πριόνι 2 Κεφαλών 600, Κέντρο Κατεργασίας 4 Αξόνων Αυτόματο & Αυτόματη Γωνιάστρα.

GALLERY

Showroom

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Γιατί εμάς

25+ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
700+ΠΕΛΑΤΕΣ
5 χρόνιαΕγγύηση
30+ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

TESTIMONIALS

Γνώμες πελατών

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΤΣΑΚΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΤΣΑΚΟΣ
28 Iανουάριος 2024
Εξαιρετικοί επαγγελματίες! Στον προκαθορισμένο χρόνο η παράδοση και η άψογη τοποθέτηση! Προτείνω ανεπιφύλακτα!
Panos Daskalopoulos
Panos Daskalopoulos
4 Iανουάριος 2023
Εξαιρετικοί επαγγελματίες και σωστοί άνθρωποι. Συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Θα τους σύστηνα σε κάθε περίπτωση
Manolis Pantelakis
Manolis Pantelakis
23 Oκτώβριος 2021
Πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής, αξιόπιστοι και συνεπείς!!

Πιστοποιήσεις